Nová zubná ambulancia v Trnave

Nová zubná ambulancia v Trnave Zdent clinic už prijíma pacientov.

Zdent clinic – to sú najnovšie a unikátne technológie používané v zubnom lekárstve, vďaka ktorým bude Vaše ošetrenie, čo najpohodlnejšie a bezbolestné.

Ambulancia Zdent clinic je vybavená pohodlným a moderným zubným zariadením od spoločnosti Stern Weber, ktoré našim pacientom ponúka komfort a bezpečnosť.

Práca Zdent clinic je založená na maximálnej profesionalite, objektivite a kvalite liečby kazov a iných zubných problémov v kombinácii s individuálnym prístupom k pacientovi. Pre nášho lekára to nie je len práca, ale aj obľúbená činnosť, počas ktorej pre Vás vytvára dielo na celý život v najvyššej kvalite!

Neustále pozorne sledujeme najnovší vývoj technológií, ktoré postupne zavádzame do praxe aj v našej ambulancii. Vďaka takémuto prístupu sa nám darí dosiahnuť, aby liečba zubných chorôb akejkoľvek zložitosti bola pre každého z Vás, čo najpohodlnejšia a bezbolestná.

Vážime si našu povesť a rovnako si vážime aj dôveru našich pacientov. Preto zaručujeme vysoko kvalitnú liečbu, individuálny prístup k riešeniu Vašich problémov a zabezpečenie bezchybného výsledku, z ktorého sa budete dlho tešiť.

Budeme veľmi radi, ak Vás uvidíme v našej stomatologickej ambulancii Zdent clinic na Františkánskej 6 v Trnave!

Napíšte nám

a my Vás budeme kontaktovať